Kan Stockholm ta revansch?

STOCKHOLM MEAN MACHINES

Offense
LT Marko Nesovic
LG Christoffer Kirk-Johansson
C Ruben Lohmann
RG Jonathan Janlert
RT Jonas Söderberg
QB Anders Hermodsson
RB Erik Säving
Z Omar Chérif
Y Michael Sander
W Fredrik von Tell
X Kijafa Crumble

Defense
DL Jakob Gorecki
DL Sebastian Alevad
DL Noghor Jemide
DL Malcolm Engström
LB Trolle Geuna
LB Victor Frank
DB Kijafa Crumble
DB Marlon Ahlm
DB Jesper Gregersson
DB Mikael Rosendahl
DB Chris Rejby

På lördag kan du se Stockholm Mean Machines spela två gånger om – först damerna mot Jönköping Spartans med avspark kl. 11 och därefter spelar Superserielaget mot Örebro Black Knights kl. 15.00. Välkommen till en fantastisk lördag på Zinkensdamms IP!

Stockholm Mean Machines Superserielag förlorade förra helgen hemma mot Carlstad Crusaders med 8-43 och har därmed inlett Superserien 2017 med två förluster mot tabellettan och tabelltvåan. Men matchen mot Carlstad i lördags var ett stort steg framåt jämfört med premiären borta mot Örebro – trots 43 insläppta poäng spelade Stockholms försvar riktigt bra och satte mer press på Carlstads QB Philip Juhlin än vad man vanligtvis ser. Framåt passade Anders Hermodsson för 251 yards mot Carlstads duktiga försvar, varav 127 yards till WR Michael Sander.

Gästade Örebro Black Knights är jämte Carlstad Crusaders det lag som under inledningen av Superserien 2017 sett starkaste ut – de två lagen är klara favoriter till att nå SM-finalen som spelas i just Örebro längre fram i vår. Örebro har spelat bra på både anfall och försvar och i förra omgången mot Tyresö så gjorde lagets special teams än makalöst bra match mot gästande Royal Crowns, så det blir något för Mean Machines att vara på alerten mot.

Mean Machines och Black Knights möts på lördag för andra gången i år. Den 7 april vann Örebro med 53-6 på hemmaplan. Nu möts lagen på Zinkensdamms IP och det kommer bli spännande att se vad Stockholm kan prestera i returmötet. Välkommen till Zinken för att heja på ditt favoritlag!

Här läser du matchprogrammet inför matchen

ÖREBRO BLACK KNIGHTS

Starting Defense

DB – Danny Wynne
DB – Sebastian Gauthier
DB – Peder Jungstedt
DB – Lamin Saho
DB – Johan Lindahl
LB – Josh Murphy
LB – Filip Jönsson
LB – Eric Murphy
DL – Kevin Mellberg
DL – Cesar Hebel
DL – Niklas Persson-Ghylfe

Starting Offense

QB – Corbin Lawler
RB -. Kasper Wedberg
RB – Marcus Hudritsch
WR – Tomas Jacobsen
WR – Johan Stål
WR – Jonatan Gihl
OL – Sebastian Nilsson
OL – Lucas Lavin
OL – Gustav Rydberg
OL – Eric Karlsson
OL – Isaac Moore

Match 2 återblick:
Efter ytterligare en snabb matchinledning inför en hemmapublik på 1,123 personer tog Black Knights, med ledningen av ett taggat försvar samt många stora spel av special teams, en seger med 69-0 över Tyresö Royal Crowns. Detta var en match där Örebro Black Knights försvar höll Tyresö Royal Crowns anfall till 10 minus yards. Vårt punt return team lyckades blockera två punt försök från Tyresö, båda dessa resulterade i poäng till Örebro. Kick off teamet tog tre fumbels från Tyresö i matchen, och på returen av Kick off direkt efter halvtid tog Black Knights bollen hela vägen (90 yards) för en touchdown. Black Knights Offense såg bättre ut i den här matchen än i den första, genom hela andra matchen tog man till vara på de tillfällena som gavs på planen. Det var andra matchen som Black Knights spelade för säsongen och det var den andra segern.
Örebro Black Knights (2-0)
Örebro gör sin första bortamatch för säsongen när vi på lördag går in för match nummer 3 och returmatchen mot Stockholm Mean Machines i Stockholm. Black Knights kommer att försöka få till samma snabba start som har lett till seger i de två senaste matcherna. Att ha en balans i matchens tre faser kommer att vara av största vikt. Håll ögonen på importen Danny Wynne i den här matchen, hittills har han gjort poäng för Black Knights genom punt block, interception return och flera touchdowns i springspelet.
 
Stockholm Mean Machines (0-2)
I sin andra match för säsongen spelade Mean Machines mot de sjufaldiga svenska mästarna Carlstad Crusaders, och lämnade planen med sin andra förlust med siffrorna 43-8. Stockholm har en poängskillnad på -82 totalt i dessa två matcher men det är inte någon indikator på kapaciteten hos laget. Under ledning av en av Sveriges genom tiderna bästa spelare Quarterbacken Anders Hermodsson och med en stark receiver grupp kommer Mean Machines anfall löpande ytveckla sitt spel och blir farligare och farligare. Utöver Hermondsson och anfallet, håll ett öga på Stockholms starka defensiva linje.

Start a Conversation

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *