Obesegrade Crusaders tar sig an tabelljumbon

CARLSTAD CRUSADERS

Anfall
QB – Philip Juhlin
RB – Christian Forsman
WR – Marcus Johnsson
WR – Jamie Staniford
WR – Jacob Dahre
WR – Alpha Jalloh
OL – John Lindgren
OL – Niklas Johansson
OL – Marco Gudding
OL – Pontus Persson
OL – Kris Weeks

Försvar
DL – Patrik Nyman
DL – Carl Romlin
DL – Olof Flemström
DL – Michael Henriksson
LB – Christian Kuylenstjerna
LB – Mattias Eriksson
DB – Victor Jonsson
DB – Martin Ullbrandt
DB – Markus Persson
DB – Daniel Gunnarsson
DB – Christen Monclair

Skador
DL – Leo Krafft – Trolig
DL – Simon Sandberg – Tveksam
OL – Joakim Thoresen – Ute
OL – Isak Gustafsson – Ute

Dags för nästa hemmamatch och motståndarna är Limhman Griffins som haft en tung start på säsongen med idel förluster. I denna matchen blir det första mötet mellan de två NFL svenskarna Sebastian Johansson och David Hedelin som förra säsongen provade lyckan i NFL efter att båda haft framgångsrika karriärer i college. Vi kommer också få se Superserieledande QBn Philip Juhlin som passat för 964 yds och 11 TD i år och på andra resp tredje plats i Receiving listan och Rushing listan ligger WR Marcus Johnsson på 384 yds och RB VIctor Toresson på 207 yds.  

Game preview från Headoach Tracey Gere:
På söndag spelar Carlstad Crusaders sin tredje raka match på Tingvalla IP. Denna gång är årets första re-match och den är mot Limhamn Griffins där Carlstad Crusaders vann den första matchen med 54-0 i säsongspremiären nere i Malmö.

Carlstad Crusaders lägger just nu mycket fokus på att bli det bästa laget vi kan vara. Detta betyder att vi har fokus på oss själva och ska försöka förbättra vårt spel på alla möjliga sätt. Vi har inte utsatts för en riktig utmaning ännu, i alla fall inte om vi tittar på resulten av de matcher vi spelat. Men vi ska se till att vi växer som ett lag och blir bättre för varje vecka.

Förra helg kvalificerade vi oss till en  final i NEFL då vi vann möt London Warriors 32-12. London är ett bra lag och det kändes jämnare än slut resultat. Det var en bra utmaning som ändå visade oss en del saker som skulle förbättras.

Dem nya Amerikansk spelare Alpha Jalloh och Kris Weeks visade sina förmågor direkt. Jalloh gjorde en touchdown på sin första spel. Weeks imponerade med hans stabil och fysisk spel.

Laget är fortfarande relativt frisk jämfört till några veckor sedan och är taggad för en bra match mot gästande Limhamn Griffins på söndag.

LIMHAMN GRIFFINS

 

Start a Conversation

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *